Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Babylonia Flexia

Babylonia Flexia

De Babylonia Flexia is een draagzak die je kunt gebruiken vanaf de geboorte tot de peuterleeftijd zonder dat je accessoires zoals verklein- of vergrootkussen nodig hebt. De Babylonia Flexia kun je heel eenvoudig en voordelig bestellen bij Dragen en Zo!

Babylonia Flexia kopen >


De Babylonia Flexia is een goede keuze:

De drager wordt geleverd met 3 verschillende panden. Elk pand kan gemakkelijk verwisseld worden door het gewoon in te ritsen. Hierdoor groeit de drager met jouw kindje mee. Door deze panden zijn geen complexe maataanpassingen nodig.

De Babylonia Flexia is uiteraard een ergonomische drager. Door de innovatieve confectie van de drager, zit de baby altijd met de knietjes hoger dan de billen (M-houding) en wordt de rug optimaal ondersteund terwijl de natuurlijke kromming wordt gerespecteerd. De extra zachte schouderbanden, de ondersteunende heupband en het ademend organisch katoen zorgt dat ook degene die het kindje draagt optimaal kan genieten van het plezier van dragen.

Ellen:

“Ik ben zo blij dat ik de Babylonia Flexia heb aangeschaft! Hij werkt zo makkelijk en snel dat ook mijn man nu met plezier ons zoontje draagt. De rugpanden kunnen gemakkelijk verwisseld worden en het verstellen van de banden gaat ook heel simpel.”

Wouter:

“Ons eerste kindje hebben we veel gedragen in een draagdoek. Bij de tweede wilden we graag een systeem dat sneller om te doen is. De Babylonia Flexia is hier ideaal voor! Het is ook erg prettig dat we maar eenmalig geld hoeven uit te geven aan een goede ergonomische drager!”

Babylonia Flexia kopen >

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'