Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Ruilen of retourneren

Ruilen of retourneren

Bij Dragen & Zo doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met je aankopen. Toch kan het voorkomen dat de ontvangen producten niet helemaal naar wens zijn. Ruilen of retourneren is dan binnen 14 dagen mogelijk onder de volgende voorwaarden.


Retourneren

Je hebt het recht om producten binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren conform de wet ’kopen op afstand’. De producten worden daarna binnen 14 dagen door Dragen & Zo retour ontvangen, dus in totaal 28 dagen na ontvangst.

Vóór het terugsturen

 • Je deelt ons mede dat je één of meerdere producten retour gaat zenden, dit doe je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling.
 • Vermeld je ordernummer en wat je terug gaat sturen. We vinden het fijn om te weten waarom je een product terug stuurt, maar dit is niet verplicht. 
 • Als je een draagzak wilt retourneren omdat je deze niet goed passend krijgt vraag ons dan gerust om advies via de mail. Vaak kunnen we je met kleine tips en tricks al helpen. En lukt dit niet dan mag je natuurlijk alsnog retourneren.

Terugsturen

 • Je downloadt het modelformulier voor herroeping van de overeenkomst (PDF) en stuurt deze ingevuld mee met je retour. Zonder dit formulier kunnen wij je retour niet in behandeling nemen omdat we niet weten van wie de retour afkomstig is. 
 • Zorg ervoor dat je pakket voldoende gefrankeerd is. Onvoldoende of niet gefrankeerde retourzendingen worden door Dragen & Zo niet aangenomen. Bewaar ook de track & trace code van je pakket. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen.
 • Er mogen geen verzendlabels op het product of de verpakking (van het product) geplakt worden, het product wordt dan onverkoopbaar voor ons.  Uiteraard mag dit wel op de verzenddoos of verzendzak. Heb je de doos of verzendzak niet meer zorg dan voor een andere verpakking er om heen.
 • Je betaalt zelf voor de kosten van het terugsturen naar Dragen & Zo.

Retouradres

Dragen & Zo t.a.v. Retouren
Braosheuf 32
6031 GA Nederweert
Nederland

De staat van het product

 • De producten die je terug stuurt moet compleet én in nieuwstaat zijn. Dit houdt in: ongebruikt, onbeschadigd, ongewassen, zonder vlekken en in de originele verpakking met aangehecht kaartje. 
  Een product mag niet meer gebruikt zijn dan nodig om te beslissen of je het zou willen houden dan je in een stenen winkel zou doen. Een draagzak passen en proberen mag dus maar uitgebreid gebruiken niet. Een draagdoek mag je niet gebruiken of passen maar wel uit de verpakking halen om te voelen en te bekijken. Voldoet een product dat retour is gekomen hier niet aan volgens onze beoordeling dan houden we een redelijke vergoeding in op het terug te storten bedrag.
 • Ontvangen we een artikel vies terug (met vlekken, haren etc.) en moet deze volgens ons gewassen en gestreken worden dan wordt 75% van het aankoopbedrag teruggestort. De beoordeling hier van ligt bij Dragen & Zo. We mailen je een foto toe van het product zoals deze bij ons binnen gekomen is.
 • Ontvangen we een artikel terug waarbij vervangbare onderdelen ontbreken (handleiding, borstriem) dan wordt 90% van het aankoopbedrag teruggestort. Zorg bij retourneren dus dat je het artikel compleet retour stuurt.
 • Ontvangen we een artikel terug waarbij onderdelen ontbreken die we niet zomaar kunnen vervangen en die wel bij het product horen dan wordt 50% van het aankoopbedrag teruggestort. De beoordeling hier van ligt bij Dragen & Zo.

Je geld teruggestort

 • Als je retour aan bovenstaande retourvoorwaarden voldoet zal je aankoopbedrag én de oorspronkelijke verzendkosten op de factuur binnen 14 dagen na ontvangst van je retour teruggestort worden.
 • We storten je betaling terug op dezelfde rekening als waar je mee hebt betaald, mits het artikel in nieuwstaat is.
 • Heb je meerdere artikelen besteld, staan er verzendkosten op je factuur én stuur je niet alles terug? Dan krijg je de oorspronkelijke verzendkosten niet vergoed. 
 • Voor sommige betaalmethoden zijn kosten in rekening gebracht. Dit, omdat deze kosten ook aan ons berekend worden. Hou er rekening mee dat als je je bestelling (deels) terug stuurt, deze betaal-kosten niet terugbetaald worden. 
 • De kosten voor het retour sturen aan Dragen & Zo komen voor je eigen rekening. Indien er door Dragen & Zo een fout is gemaakt nemen wij uiteraard alle verzendkosten voor onze rekening. De beoordeling hiervan ligt te allen tijde bij Dragen & Zo.

Ruilen

Wil je een product ruilen voor een andere maat, andere kleur of wil je iets anders uitzoeken in de webshop? Dat is geen enkel probleem. Je stuurt het te ruilen product retour zoals hier boven omschreven en je bestelt het gewenste nieuwe product in onze webshop.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'