Beoordeling door klanten: /10 - beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Vandaag besteld, morgen in huis! *


Levertijden

Levertijden


Je wilt je pakketje natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben, dat begrijpen we bij Dragen & Zo heel goed! Heel veel artikelen zijn dan ook direct uit voorraad leverbaar en worden meestal dezelfde dag nog verzonden. We hebben onze artikelen verspreid liggen over verschillende magazijnen, soms zie je dus bij een artikel een langere levertijd staan (bijvoorbeeld 2 dagen of 3-5 dagen). Je wordt hier over goed op de hoogte gehouden via de mail zodat je weet waar je aan toe bent en je ontvangt altijd een trackingcode van ons als je bestelling verzonden is.

Bestel je meerdere artikelen maar óók een artikel waar een iets langere levertijd op zit? In de meeste gevallen verzenden wij je bestelling als deze helemaal compleet bij ons binnen gekomen is. In dat geval duurt het dus ook iets langer voor je je bestelling in huis hebt.

Als je kiest voor vooraf overmaken dan verzenden wij je bestelling zodra de betaling bij ons op de bankrekening binnengekomen is. Bij deze betaalmethode duurt de verzending dus ook langer.

*Morgen in huis is onder voorbehoud van het vervoersbedrijf. In 99% van de gevallen wordt een pakket op tijd afgeleverd, maar er kunnen altijd situaties ontstaan waardoor de vervoerder enige vertraging oploopt. Dit ligt helaas buiten onze macht. Hou er ook rekening mee dat morgen in huis niet lukt als er een langere levertijd bij het artikel staat.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'