Beoordeling door klanten: 9.6/10 - 4142beoordelingen
Loading...
Close

Product toegevoegd aan je winkelmandje.

Bestel voor 22 uur, pakket morgen in huis *

Daarom Dragen & Zo !

 • Bestel voor 22:00 uur
  pakket morgen in huis*
 • Gratis verzending v.a. €75,-
  (NL+BE)
 • Grootste collectie merken
 • Alles uit voorraad leverbaar
 • Deskundig advies
 • Persoonlijke benadering
 • Bewezen betrouwbaar
 • Consulten op afspraak
 • Makkelijk & veilig betalen
Plan je afspraak bij Dragen & Zo
Meer informatie

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Plan je afspraak bij Dragen & Zo

Bij Dragen & Zo kun je terecht voor het passen van draagzakken (pasconsult) en het leren dragen met een draagdoek (draagconsult). Hier onder vind je onze online agenda. Je kunt zelf je afspraak met ons inplannen. Dragen & Zo heeft geen winkel waar je binnen kunt lopen, we hebben enkel een webshop en geven de consulten op ons kantoor in Weert.

Onze consulten:

Basis Ringsling € 62,50
Tijdens het draagconsult Basis Ringsling leer je dragen op je buik of heup met een ringsling. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis FWCC (Front Wrap Cross Carry) € 75,-
Tijdens het draagconsult FWCC leer je de Front Wrap Cross Carry aan met een lange geweven draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte.

Basis Rekbare Draagdoek € 62,50
Tijdens het draagconsult Rekbare Draagdoek leer je dragen met een rekbare draagdoek. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte, indien er géén complicaties bij je kindje zijn.

Informatieconsult € 37,50
Tijdens het Informatieconsult laten we je alle mogelijke opties zien, en leggen de voor- en nadelen van elk systeem uit. Tijdens dit consult leer je géén knopen aan met een draagdoek, en kun je ook niet alle mogelijke systemen uitproberen.

Pasconsult (ergonomische drager/mei tai) € 37,50 / 62,50
Tijdens het Pasconsult kun je alle merken uit ons assortiment bekijken en proberen. Wij helpen je met het maken van een juiste keuze voor een nieuwe draagzak of mei tai. Welke drager dit is verschilt van persoon tot persoon want het moet zowel goed zitten voor jou als voor je kindje. Deze draagmethode is geschikt vanaf de geboorte. Wil je met 2 personen draagzakken passen hebben we meer tijd nodig en boek je het pasconsult voor 2 personen.

Tijdens een consult leer je één draagmethode goed onder de knie te krijgen. Je leert de fijne kneepjes zoals je ze alleen op een consult kunt leren. We hebben speciale draagpoppen beschikbaar om mee te oefenen, als je je zeker genoeg voelt ga je met je kindje aan de slag. Bij de ringsling- en draagdoekconsulten vanaf 75 minuten is het handig dat je een oppas voor je kindje meeneemt zodat je je optimaal kunt concentreren op het leren knopen met de draagdoek. Na een consult bij Dragen & Zo voel je je zeker genoeg en kun je je kindje op een prettige en veilige manier dragen.

Extra informatie:

 • Een informatieconsult duurt max 45 minuten.
 • Een pasconsult voor 1 persoon duurt max. 45 minuten, voor 2 personen max. 75 minuten.
 • Een consult basis ringsling of basis rekbare draagdoek duurt max. 75 minuten.
 • Een basis FWCC consult duurt max. 90 minuten.
 • Duurt het consult langer dan zijn de extra kosten € 12,50 per 15 minuten, deze kunnen contant of per pin worden betaald. Let op: dit is alleen mogelijk als de agenda het toelaat dat het consult langer duurt.
 • Het consult vindt plaats bij Dragen & Zo in Weert en wordt gegeven door één van onze draagconsulentes.
 • Wil je je consult afzeggen, wijzigen of verplaatsen dan kan dit, kosteloos, tot 24 uur voorafgaand aan het consult. 
 • Als je te laat op het consult verschijnt gaat dit ten koste van de geplande tijd. Als er niet voldoende tijd over is voor het consult is het mogelijk om het consult, mits de agenda het toelaat, te verlengen. Ons tarief is € 12,50 per 15 minuten. Dit kan er plekke worden bijbetaald, onze draagconsulent bespreekt dit met je.
 • Het komt helaas ook voor dat mensen niet op de gemaakte afspraak verschijnen, of een afspraak te laat afzeggen. Daarmee gaat kostbare tijd verloren. Het consult wordt in die gevallen dan ook gewoon in rekening gebracht. Je dient, indien gewenst, een nieuwe afspraak via de agenda in te plannen en te betalen.

Online Agenda

Kies in de agenda de dag en het tijdstip dat je een afspraak met ons wilt maken. De witte vlakken zijn vrij, hier kun je een afspraak inplannen. De agenda werkt het beste op een pc of laptop. Kijk je op je telefoon op tablet dan kun je deze het beste in landscape modus draaien. Staat er geen geschikte dag of tijd bij? Stuur ons dan een mailtje met je wens(en). We gaan kijken wat we voor je kunnen betekenen. Als je twijfelt over welke afspraak je zou moeten maken stuur ons dan ook gerust een mail. We helpen je graag.

'
Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen, stem je in met deze cookies.
'